Portfolio

Procwise Procwise maakt veilige online examens mogelijk, via videoconferentie en screensharing. Eliandor trad op als interim-CTO in een transitieperiode aan het einde van het accelerator-programma waar zij tot waren toegelaten.

Pakje Koffie Met een co-founder richtte Eliandor onder lean entrepreneurship-principes het koffieabonnement Pakje Koffie op, eerst voor consumenten, daarna voor zelforganiserende teams die dorstig waren naar betere koffie.

StartupBootcamp Tijdens het horizontale 2014-programma van StartupBootcamp Amsterdam verzorgde Eliandor de positie van Entrepreneur in Residence, die met technische kennis en ondernemerservaring de 11 startups hielp. Onder andere met tech talks. Er is over geschreven in een guest-blog.

ProjectGlobe Met ProjectGlobe werkte Eliandor aan landing pages om hun propositie in de markt te testen, kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek in samenspraak met de eigenaar.

Etymologiebank Etymologie leeft. Nieuwe woordenboeken aan de database van De Etymologiebank toevoegen wordt makkelijker gemaakt met een back-end systeem en een nieuwe workflow.

Een Springplank Een lean entrepreneurship-workshop verzorgt door Eliandor. Bij Een Springplank werkten we met een hoop creatievelingen & ondernemers van allerlei disciplines tal van ideeën uit, in vier sessies.

Unglitch Als onderdeel van een online cursus hielp Eliandor met het oprichten van Unglitch, een service waar academisch werk gratis na te laten kijken is. Hier kwam een stuk business development en technische implementatie bij kijken.

Prototype-dag Samen met Interactive Perception organiseert Eliandor een Prototype-dag, waarbij verschillende ontwikkelaars in één dag een concreet product of prototype voor een probleem of idee maken.

Calderone Het chique overhemdenmerk Calderone wilde met een duidelijk gezicht het internet op. De samenkomstplek van consumenten, retailers en beheerders heeft Eliandor geregeld.

Webwinkelpro Yuluma Internet verzorgt met WebwinkelPro een professioneel en flexibel systeem voor e-commerce. Eliandor heeft een implementatie van een dynamisch front-end in Prototype van een van de websites van hun klanten verzorgd.

Eentweedrie Eentweedrie analyseert de staat van het managementinformatiesystemen van bedrijven, zoals de missie en de visie. Ze adviseren hen vervolgens over verbeteringen. Om te kijken in hoeverre bedrijven behoefte hebben aan zulk advies heeft Eliandor een Quickscan ontwikkeld; een simpele vragenlijst die uiteindelijk een rapport met het huidige niveau van het managementinformatiesysteem toont.

eLearning Voor InHolland maakte Eliandor in samenwerking met een ander bedrijf een 40-tal Flash-applicaties, waarmee er lessen Engels op een PDA gevolgd kunnen worden.

Foam Als dynamische leermethode om kritisch en analystisch naar foto's te kijken, breidde Eliandor de bestaande applicatie van Foam uit.